OBVESTILA PRED PRIČETKOM NOVE SEZONE

Pred pričetkom nove tekmovalne sezone v OBZL za sezono 2021/22, še nekaj omembe vrednih obvestil:

  • Organizatorji športnih tekmovanj (domača ekipa) morajo po navodilu NIJZ s pisnim obvestilom na vidnem mestu obvestiti vse udeležence športne prireditve (športnike oz. tekmovalce in člane njihovih ekip, drugo organizacijsko osebje ter gledalce) o predpisanem izpolnjevanju pogojev PCT za udeležbo na športnih prireditvah. V ta namen smo pripravili naslednjo COVID IZJAVO, ki si jo lahko prenesete tudi pod tiskovinami. Nadzor nad izpolnjevanjem pogojev PCT za udeležbo na športnih tekmovanjih mora izvajati organizator športne prireditve (domača ekipa) za vse udeležence (športnike oz. tekmovalce in člane njihovih ekip, drugo organizacijsko osebje ter gledalce) na način, da vzpostavi neposredno preverjanje izpolnjevanja pogojev že ob vstopu na športno prireditve. V kolikor udeleženec ne izkaže izpolnjevanja pogojev PCT, ga organizator ne sme spustiti na športno prireditev.
  • Kot je bilo uveljavljeno že lani, letos z novo spremembo in sicer po končani tekmi sodnik sporoči SAMO REZULTAT Z SMS SPOROČILOM na telefonsko številko 030 382 327. Sliko sodniškega poročila, ki je skenirana ali slikana s telefonom (fotoaparat višje ločljivosti) pošlje sodnik ali nekdo od sodelujočih na e-pošto: rezultati@obzljubljana.com . Zaradi zmanjševanja papirologije je ukinjeno pošiljanje sodniških poročil po navadni pošti.
  • Zaradi bolezni in pomanjkanje igralcev v jesenskem delu BŠD Moste ne bodo nastopale v 3.ligi OBZL. Vse jesenske tekme so v prid nasprotniku z 14:0.