LIGAŠKO TEKMOVANJE ZA SEZONO 2022/23 KONČANO!

S povratnimi tekmami razigravanja za končno razvrstitev 2.lige OBZL, je bilo zaključeno ligaško tekmovanje za sezono 2022/23 v Območni balinarski zvezi Ljubljana. Prvak 1.lige OBZL je v napetem zaključku sezone postala ekipa BK BRDO! Po enakemu številu osvojenih točk z ekipo BŠD ŠIŠKA, je za končno razvrstitev odločalo pravilo medsebojnih tekem. Prav tako je to pravilo odločalo za 3.mesto, ki ga je osvojila ekipa BŠK DOBROVA.

Prvaki 1. lige OBZL 2022/23 BK BRDO

Po končanem razigravanju za končno razvrstitev v 2.ligi Območne balinarske zveze Ljubljana je naslov obranila ekipa SD STRAHOVICA. Prvak 2.lige ZAHOD je bil v dvoboju za končno 1.mesto boljši od prvaka 2.lige VZHOD, ki ga je letos osvojila ekipa BK GROSUPLJE. Končno 3.mesto je po napeti povratni tekmi osvojila ekipa BŠK VRBA. Ostale tekme razigravanja za končna mesta so bile sporazumno odločene brez odigranih tekem. Vsi rezultati in končne lestvice so objavljene na strani TISKOVINE.

Prvaki 2.lige OBZL 2022/23 SD Strahovica.

Na skupščini je predsednik OBZL Stane Žavbi podelil pokala omenjenim zmagovalcem. Prav tako je letos premierno podelil pokale za najboljše rezultate sezone 2022/23. V hitrostnem zbijanju je bil najboljši rezultat 30 zadetkov izpod rok balinarja LETNIKOSKI SAŠO (BK Polje). Pokal za natančno zbijanje je pripadel KROMPIČ SAMO (SD Strahovica) z rezultatom 22. V igri v krog je najboljši rezultat postavil WEISS JANEZ (BK Grosuplje) in sicer je zbral 27 točk. Vsem zmagovalcem iskrene čestitike!