EP V BALINANJU ZA ŽENSKE LJUBLJANA 2022

Na posodobljenem balinišču BŠK Krim na Rakovniku bo od 31.8.2022 – 4.9.2022 potekalo evropsko prvenstvo v balinanju za ženske. Prizorišče prvenstva je obiskala tudi že delegacija Evropske balinarske zveze, ki je bila nad videnim navdušena. Organizacijski odbor zato vabi ljubiteljice in ljubitelje balinanja, da kot prostovoljci pomagajo pri izvedbi največjega balinarskega tekmovanja v Sloveniji v zadnjih letih, ki ga bo gostila naša prestolnica Ljubljana. Pomoč prostovoljcev bo dobrodošla pri številnih opravilih – INFO točka, priprava objekta, redarska služba, tehnična pomoč, press center, promocija, usmerjanje obiskovalcev, prevajanje, prevozi,…

Veseli bodo vsakega posameznika. Organizatorji bodo prostovoljkam in prostovoljcem zagotovili prehrano in spominsko majico. Prijave zbirajo preko elektronske pošte: info@bzs.si. Ob prijavi navedite naslednje podatke:

Ime in priimek, naslov, kontakt (email in tel. št.) – področje, na katerem bi najraje sodelovali – število dni, ko boste na razpolago (datumi)

Skladno z uredbo GDPR bodo spoštovali vašo zasebnost. Vsi podatki bodo uporabljeni v skladu z namenom, za katerega so bili zbrani in ne bodo posredovani tretjim osebam brez vaše privolitve.